HJERTEMOD         Antal ledige pladser : 0 stk 

En kærligt integrativt krops og Psykoterapetisk håndsrækning til at gå på opdagelse i de problematikker som spænder ben for dig i dit liv. Sammen kigger vi ind på dine tidlige såringer og hvordan din opækst har præget den person du er idag. Hvilke styrker og gaver der ligger gemt i dig og som blev lukket ned som barn eller ved andre jordskælv der er sket igennem dit liv. 

For at få tildelt en plads på HJERTEMOD er der nogle kriterier der skal være opfyldt, hvilket er følgende : 

Hvis du ønsker at deltage i HJERTEMOD har du et dybt og inderligt ønske om at arbejde med dig selv.

Forløbet Hjertemod er for dig der feks er på kontanthjælp eller på nedsat arbejdstid ( førtidspension eller SU incl flere med lav indkomst efter vurdering).Det er et kriterie du har lav indkomst.

Forløbet er gratis og et tilbud til voksne og unge over 18 år.

Forløbet strækker sig over 10 gange af 9  sessioner på 50 til 90 min pr gang. Din første session er på ca. 60 min hvor vi sammen finder ind til dit ønske og retning for forløbet og terapien.

Fra opstart-sessionen og til sidste session  strækker forløbet sig over max 4 måneder og sammen finder vi intervallerne for sessionerne.

For at søge en af pladserne skal du sende mig en mail og kort fortælle mig om din situation og hvorfor du gerne vil på HJERTEMOD. 

Der er følgende retningslinjer som du også skal acceptere for at være hjertemod klient. Det er bla at du er inforstået med at de tider du får, kan rykkes og ændres til andre datoer og tider såfrem claudia finder behov for dette. 

Du kommer til at få dine sessioner i Hillerød og på Frederiksberg.

Du kan efter dine 10 sessioner fortsætte i terapi for 400 kr gang for 60 min,såfrem du ønsker dette. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail claudia.m.munk@gmail.com