Aflysnings politik & Etik og Moral

PRIVATE SESSIONS

Hvis du har booket en privat session til Psykoterapi/kropsterapi, Reiki Helbehandling eller fjernhealing. Så er der 24 timers aflysningspolitik. Dvs at du skal nå at aflyse din tid inden der er 24 timer til din session. Dette gøres som på mail eller sms eller i messenger.

I såfald du ikke gør det,så forbeholder jeg mig retten til at opkræve det fulde beløb som din session koster, da tiden er sat af til dig og jeg derfor ikke kan få en anden mulig klient ind istedet. 

WORKSHOPS/KURSUS & REIKI UDDANNELSE

Når du tilmelder dig et hold eller workshop er det bindende tilmelding. Du får ikke penge retur.

Her betales der altid 500 kr samtidig med din tilmelding (disse er bindende og bliver ikke refunderet)

restbeløbet af prisen på workshoppen/ kursus betales som angivet på holdets begivenhed. Man kan også vælge at betale det hele på een gang. 

Hvis workshoppen/kursus bliver aflyst eller du selv er nød til at aflyse af andre private årsager eller hvis claudia er nød til at aflyse pga sygdom så vil workshoppen/kursus blive rykket til en anden mulig dato så snart det er muligt. Du får derfor ikke dine penge retur,men en erstatnings workshop/kursus istedet.

( REIKI HOLD)Er det ikke muligt for dig at deltage på det erstatningshold der bliver sendt ud,kan du deltage på et senere hold istedet.Der kører Hold hele året rundt.

aflysning skal ske på messenger, sms eller mail.